Sandaler: Bliv sommerklar med de perfekte sandaler

Gå sommeren i møde med et par nye sandaler

Når først kalenderen rammer de varmere måneder, står der én bestemt fodbeklædning skrevet med stort over alt – SANDALER. Er du også klar til at smide sokkerne, gemme dem væk inde bagerst i garderoben og lade fødderne blive luftet? Så har vi samlet årets helt store must-haves inden for sandaler.

 

Sandaler – Forårets og sommerens største trends

Er du på udkig efter et par nye sandaler til samlingen, kan du her blive opdateret på de helt store trends inden for sandaler. Om du leder efter et par praktiske sandaler til hverdag og lange gåture, eller måske et par, der kan give lidt ekstra spræl til et festligt outfit, finder du med garanti noget du kan bruge lige her. Sommerens trends byder nemlig både på smukke og feminine sandaler med en lille hæl, men også praktiske sandaler med lidt mere støtte.

 

Flade sandaler

Flade sandaler er et mut-have i enhver kvindes garderobe, men med så mange forskellige typer af flade sandaler, kan det være supersvært at vælge. Leder du efter et par flade sandaler, som helt sikkert vil passe ind i tidens trends lige nu, synes jeg du skal holde øje med følgende styles:

 

Er du på udkig efter et par hverdags sandaler, som kan give lidt liv og farve til dit outfit, skal du rette blikket mod de populære H2O badesandaler. Sandalerne findes i et hav af farver, og perfekte til både hverdag, men også til en lækker sommerferie i udlandet, eller på campingferie rundt i den danske natur.

 

Ønsker du ikke at gå ned på komfort og kvalitet, men ønsker samtidig et par sandaler, som med sikkerhed kan give det sidste til dit outfit? Med sandalerne fra Copenhagen Shoes får du netop alt dette samlet i én, hvis du tager et kig på deres kæmpe udvalg. Her finder du alt fra sandaler med velcro, sandaler med nitter, suede sandaler, slippers og meget mere.

 

Sandaler med hæl

Sexet, elegant og feminint er tre ord der definerer sandaler med en hæl. Hvis du er en kvinde der godt kan lide at pifte dit outfit op, og give det lidt ekstra, enten i hverdagen eller til en festlig begivenhed, er sandaler med hæl det oplagte valg for dig. Giv dine sandaler med hæl en hverdags vibe med et par fede jeans, eller gør klar til weekenden med en smuk sommerkjole eller nederdel. De skønne sandaler med hæl kan findes fra brands som Pieces og Phenumb Copenhagen, så du er sikker på at kunne finde et par præcis i det prisleje du er på udkig efter.

 

Føler du dig klædt på til at vælge dit næste par sommersandaler? Så er det bare med at gå i krig.