Hvad kan jeg bruge skiferfliser til?

Skifer fliser er alsidige og kan bruges til forskellige formål både indendørs og udendørs. Er du vild med skiferflisers udtryk, kan du altså anvende dem et hav af steder. Her kan du læse lidt mere om de mest almindelige anvendelser af skiferfliser indenfor såvel som udenfor. 

Gulve af skiferfliser giver et rustikt og naturligt udtryk

Skal du udskifte dit gulv, kan du få det lavet af skiferfliser. Skiferfliser er nemlig populære som gulvbelægning i både private boliger og i kommercielle bygninger. De skaber et rustikt og naturligt udseende, der kan tilpasses forskellige stilarter, hvilket er et stort plus.

Vægge i skifer tilføjer tekstur

Skiferfliser bruges ofte som vægbeklædning især i badeværelser, i køkkener og i entréer. Denne form for fliser tilføjer tekstur og gør et rum mere interessant at komme ind i eller opholde sig i.

Brug skifer i nærheden af en brændeovn

Skiferfliser er velegnede til omgivelser omkring en brændeovn både som gulvbelægning og vægbeklædning. Deres varmeresistente egenskab gør dem ideelle til dette formål, og så ser det flot ud på samme tid.

Terrasser og gårdhaver med skifer

Skiferfliser er ligeledes velegnede til udendørsbrug til eksempelvis terrasser og gårdhaver. Deres naturlige udseende passer godt ind i udendørsomgivelser, hvorfor de er en god løsning til disse projekter.

Brug skiferfliser til diverse områder i haven

Skiferfliser kan bruges som belægning i haven for eksempel som en sti eller en plads omkring en havebænk. Har du en pool, er det en fordel at lægge skiferfliser rundt om den. På grund af deres skridsikre egenskab er de nemlig yderst velegnede til området omkring en pool.