Kalk til græsplæne jem og fix

Grønne Fingre turbokalk 15 kg – Jem & Fix

Grønne Fingre turbokalk 15 kg | jem & fix

Der findes græsblandinger, hvor frøene er beklædt med kalk, og det gør græsset mere slidstærkt og sundt, så det er bedst muligt rustet til at udkonkurrere …

Grønne Fingre Turbokalk stabiliserer jordens surhedsgrad og skaber de bedste vækstbetingelser. Kan bruges efterår, vinter eller tidligt forår. Indeholder 15 kg, som rækker til 150 m². Køb gødning hos jem & fix.

Grønne Fingre dolomitkalk 15 kg – Jem & Fix

Grønne Fingre dolomitkalk 15 kg | jem & fix

Se det store udvalg af gødning til græsplænen, specialgødning og helårsgødning samt jernvitriol og perlekalk på siden her og køb din gødning online eller i en …

Grønne Fingre dolomitkalk med magnesium stabiliserer jordens surhedsgrad og skaber de bedste vækstbetingelser. Kan bruges efterår, vinter eller tidligt forår. Indeholder 15 kg, som rækker til 50 m². Køb gødning hos jem & fix.

Mosbekæmpelse – trænger din græsplæne til en opfriskning?

Blandingen er en 4 i 1 blanding og betyder, at græsfrøene i denne blanding er beklædt med kalk, som neutraliserer jordens surhed og øger PH-værdien og styrker …

Mange haveejere kæmper med mos i græsplænen, og det kan være svært at komme til livs. Vi har samlet et overblik over, hvordan du kan slippe for mos og undgå, det kommer igen.

Gødning | Faste Lave Priser | jem og fix

Den kan spredes i hele vækstsæsonen til både græs, grøntsager, stedsegrønt, træer og buske. … Tilførsel af kalk og gødning i en arbejdsgang. NPK 13-3-8.

Forkæl dine blomster og dine planter i haven og i drivhuset med gødning og plantenæring. Stort udvalg hos jem & fix og altid lave priser.

Grønne Fingre alt-i-en gødning 15 kg – Jem & Fix

Grønne Fingre alt-i-en gødning 15 kg | jem & fix

Alt-i-en gødning fra Grønne Fingre giver kalk og gødning til haven på samme tid. NPK 13-3-8. Rækker til ca. 250 m². Køb gødning hos jem & fix.

Weber stampet kalk – 15 liter – Jem & Fix

Weber stampet kalk – 15 liter | jem & fix

Weber stampet kalk til kalkning af tegl og pudsede underlag. Der er 15 liter i bøtten, og kalken blandes med vand inden brug. Køb det her hos jem & fix til lav pris.

Turfline eftersåning 4-i-1 – Jem & Fix

Turfline eftersåning 4-i-1| jem & fix

4 i 1 græsfrøblanding fra Turfline. består af græsfrø med kalk, afspændingsmiddel og biostimulanter, som bidrager til en flot grøn plæne. Køb græsfrø her!

Grønne Fingre helårsgødning 15 kg – Jem & Fix

Grønne Fingre helårsgødning 15 kg | jem & fix

Grønne Fingre helårsgødning er en effektiv og skånsom gødning, der kan anvendes året rundt til alle havens planter. NPK 14-3-15 og indeholder 15 kg, som rækker til ca. 400 m². Køb gødning hos jem & fix.

Trim plænegødning 14 kg – Jem & Fix

Trim plænegødning 14 kg | jem & fix

Trim plænegødning giver en slidstærk græsplæne, som får et kraftigt rodnet. Modvirker mosdannelse. NPK 12-2-14. Rækker til ca. 560 m². Køb gødning hos jem & fix.

Keywords: kalk til græsplæne jem og fix, perlekalk jem og fix, havekalk jem og fix, aqua kalk jem og fix, kalk til græsplænen jem og fix, plænekalk jem og fix