Ikea bøjler

Bøjler til bukser, nederdele mv. – Køb en smart tøjbøjle – IKEA

Bøjler til bukser, nederdele mv. – Køb en smart tøjbøjle – IKEA

Leder du efter nye bøjler? Så kig ind på vores hjemmeside og lad os hjælpe dig med at holde tøjet pænt og fri for krøller.

BUMERANG Bøjle, hvid – IKEA

BUMERANG Bøjle, hvid. Det massive træ gi’r dit garderobeskab en følelse af kreativitet. Stærk nok til opbevaring af tungt tøj.

BUMERANG Bøjle, natur – IKEA

BUMERANG Bøjle, natur. Det massive træ gi’r dit garderobeskab en følelse af kreativitet. Stærk nok til opbevaring af tungt tøj.

BUMERANG Bøjle, natur – IKEA

BUMERANG Bøjle, natur Denne bøjle af massivt træ er specielt designet til tungt overtøj, men du kan selvfølgelig også hænge bukser og kjoler på den. En del af BUMERANG serien – bøjler der hjælper dig med at passe godt på dit tøj. Sørger for at dit tøj ikke bliver krøllet og bevarer formen.

STRYKIS Bøjle, sort – IKEA

STRYKIS Bøjle, sort. Den glatte form og fløjlsbløde overflade holder tøjet på plads og efterlader ingen mærker. Bøjlen gi’r en følelse af luksus og er god for dit tøj.

BUMERANG Bøjle, sort – IKEA

BUMERANG Bøjle, sort. Det massive træ gi’r dit garderobeskab en følelse af kreativitet. Stærk nok til opbevaring af tungt tøj.

SPRUTTIG Bøjle, sort – IKEA

SPRUTTIG Bøjle, sort. Denne bøjle er perfekt til bukser, skjorter og nederdele. Den fylder mindre end en bøjle af træ, så du får mere plads til tøj.

SLIBB Bøjle med 8 klemmer – IKEA

SLIBB Bøjle med 8 klemmer De 8 klemmer er perfekte til at hænge f.eks. undertøj og sokker til tørre. Det flade design gør den nem at tage med,når du rejser.

Find Ikea Bøjler på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Keywords: ikea bøjler, bøjler ikea, oppustelige bøjler ikea, oppustelig bøjle ikea, renseribøjler ikea