Home frederiksberg

Ejendomsmægler home Frederiksberg – vi kan sælge din bolig

Ejendomsmægler home Frederiksberg – vi kan sælge din bolig – home.dk

Hos ejendomsmægler home Frederiksberg får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

Ejendomsmægler Frederiksberg – Home.dk

🏠 Ejendomsmægler Frederiksberg | home ejendomsmæglere

Herunder kan de se en liste over home butikker i Frederiksberg hvor du kan søge rådgivning hos en af homes lokalkendte ejendomsmæglere.

Søger du en ejendomsmægler på Frederiksberg? Hos home har vi 3 lokale forretninger, der er specialister i netop deres del af bydelen. Find din lokale mægler her!

1820 Frederiksberg C – Frederiksberg Alle 41, 2. 201.

Lejlighed – 1820 Frederiksberg C – Frederiksberg Alle 41, 2. 201.

Lejlighed til salg, Frederiksberg C – På Frederiksberg Allé 41 udbydes nu en veludnyttet ejerlejlighed i det nyligt opførte boligkompleks, der befinder sig …

Lejlighed til salg, Frederiksberg C – På Frederiksberg Allé 41 udbydes nu en veludnyttet ejerlejlighed i det nyligt opførte boligkompleks, der befinder sig på hjørnet af Frederiksberg Allé og den nye metrostation. Lejligheden fordeler sig over to plan og disponerer over 137 kvadratmeter. Hjemmet byder på to soveværelser, en stue, et køkkenalrum, entré, gang, disponibelt rum og badeværelse. I kan overordnet drage fordel af de kvalitetsrige materialer samt den optimale planløsning, der er prioriteret. Hjemmet åbner op via entréen, hvor der er plads til en nyttig garderobe, mens I herfra hurtigt kan bevæge jer videre ind i lejligheden. Køkkenalrummet fremstår skarpt i et strømlinet design, hvor fokus både har været på lys og åbenhed samt på de rene og simple flader. Badeværelset er udsmykket med en stor, separat bruseniche samt ideelle opbevaringsmuligheder til de essentielle toiletsager. Derudover er der installeret vaskesøjle i rummet. Begge soveværelser fremstår indretningsvenlige med store vinduespartier, hvor det ene endda er opført med en fransk altan. Afslapningen kan ikke bare ske på værelserne, men også i stuen, der giver plads til ro i hverdagen. Herfra kan I bevæge jer ud på jeres private altan, som tilmed er sydvendt. I får derudover adgang til det fælles grønne og solrige gårdmiljø, hvor alle beboerne hver især har indrettet sig med terrasse møbler privat i hver deres hjørne af den skønne gård. Fokus har ikke bare været at skabe et boligkompleks med et naturligt flow og nyttige fællesarealer, men også at skabe et mad- og kulturhus samt en bygning, der spiller fint sammen med resten af områdets arkitektoniske fremtræden. Med denne beliggenhed kommer I ikke til at mangle hverken byliv eller dejlige parker. Frederiksberg Allé byder på flere caféer, restauranter og indkøbsmuligheder, mens I aldrig skal gå langt for at komme til Frederiksberg Have: Denne kan I følge helt til Zoo! Dette område er da også leveringsdygtig indenfor kultur, hvor Betty Nansen Teatret og Storm Museum bare er at nævne nogle få.Velkommen til!

home – Ejendomsmægler i Frederiksberg – Boligsiden

home Frederiksberg, Frederiksberg. 1377 Synes godt om · 7 taler om dette · 77 har været her. home Frederiksberg.

home Frederiksberg består af to home forretninger beliggende på to af Frederiksbergs mest befærdede gader. Beliggenhederne giver forretningerne en god

home Frederiksberg – Se statistikker – Boliga

home Frederiksberg – Se statistikker

1514 Followers, 805 Following, 664 Posts – See Instagram photos and videos from home Frederiksberg (@home_frederiksberg)

Se de seneste statistikker for home Frederiksberg fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

home Frederiksberg – Facebook

Kontaktinformation på home Frederiksberg C Frederiksberg C, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

home Frederiksberg (@home_frederiksberg) • Instagram …

Proff.dk giver dig firmainformation om Home Frederiksberg C, 39081911. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

home Frederiksberg C, Frederiksberg C | firma | krak.dk

Kontaktinformation på home Frederiksberg C Frederiksberg C, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Home Frederiksberg C – Se Regnskaber, Roller og mere – Proff

Keywords: home frederiksberg