Havefigurer jem og fix

Haveindretning – find alt til haven i jem & fix

På disse sider kan du hente masser af god inspiration til haven fra jem & fix’ store sortiment af artikler og tilbehør til haveindretning.

Er du på udkig efter inspiration til indretning af have og terrasse? Vi har altid lave priser på havetilbehør i jem & fix

Lys og dekorationer til haven – se udvalget her – Jem & Fix

Lys og dekorationer til haven – se udvalget her | jem & fix

Find masser af inspiration til haveindretningen i jem & fix.

Find masser af inspiration til haveindretningen i jem & fix. Vi har masser af billige haveartikler som fx olielamper, fakler og pilehegn

Alt til haven – havemøbler, redskaber, fliser – Jem & Fix

Alt til haven – havemøbler, redskaber, fliser | jem & fix

Uanset om du skal lægge nye fliser, leder efter frø, løg, redskaber og møbler til haven kan du finde dét, du skal bruge hos jem & fix. Se her!

Få idéer og guides til projekter haven – Jem & Fix

Få idéer og guides til projekter haven | jem & fix

Her samler vi løbende nogle mindre haveprojekter, du selv kan gå i gang med. Vi har både film, trin for trin guides og materialelister til projekterne.

Trænger haven til et friskt pust? Her har vi samlet et udvalg af produkter, der kan hjælpe dig i gang med netop dit haveprojekt. Udskiftning af havemøbler, ny belægning eller måske et drivhus til de grønne fingre? Skab en eller flere oaser udendørs og nyd vejret i selskab med venner og familie.

Spejlbassin sort rund M Ø57,6 cm – Jem & Fix

Spejlbassin sort rund M Ø57,6 cm | jem & fix

Køb dine dyreartikler, såsom tilbehør til dine husdyr og kæledyr hos jem & fix. Altid lave priser og mulighed for at købe online.

Sort spejlbassin til haven, og det er rundt. Det har en diameter på 57,6 cm og højde på 6 cm. Køb spejlbassinet hos jem & fix.

Havekrukker – kæmpe sortiment til lave priser i jem & fix

I jem & fix har vi et kæmpe udvalg af blomster-, grøntsags-, og krydderurtefrø til dyrkning i haven såvel som i minidrivhus eller altankasser.

Find inspiration til indretningen på terrassen i jem & fix. Vi har havekrukker for enhver smag. Køb online eller i en af vores butikker

Dyreartikler til lave priser – Jem & Fix

Dyreartikler til lave priser | jem & fix

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af unikke havefigurer » Rådgivning og faglig viden | Bestil online og få leveret direkte til døren.

Køb dine dyreartikler, såsom tilbehør til dine husdyr og kæledyr hos jem & fix. Altid lave priser og mulighed for at købe online.

Planter og blomster til have og terrasse – køb i jem & fix

Se det store udvalg af flotte og spændende planter og blomster i jem & fix. Vi har beplantning til enhver smag

Granit og havefigurer – Plantorama

Havefigurer | Se de forskellige granitfigurer til haven | Plantorama

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af unikke havefigurer » Rådgivning og faglig viden | Bestil online og få leveret direkte til døren ✓

Keywords: havefigurer jem og fix, formstøbt havebassin jem og fix, ampel jem og fix, ampel ophæng udendørs jem og fix